Dalurencoaching tegen een dalurenprijs

Dalurencoaching tegen een dalurenprijs!

Ik heb me voor deze blog laten inspireren door de NS: vanaf juni bied ik coaching aan in mijn daluren voor een daluren-tarief.  Ik hoop daarmee een nieuwe groep mensen de gelegenheid te bieden om te ervaren wat een coach voor ze kan betekenen. Want niet iedereen heeft een werkgever die een coach voor hem of haar betaalt. Maar misschien zit je wel te springen om iemand die eens met je meekijkt.  Naar je loopbaan bijvoorbeeld en hoe je die verder vorm kunt geven, naar je talenten en ontwikkelpunten of naar de lastige keuzes en dilemma’s van het leven.

Coaching in daluren voor €20 per uur

De meeste van mijn klanten willen graag aan het begin of einde van de dag met mij afspreken. Dat betekent dus dat ik tussen 11.30 en 14.30 uur vaak nog tijd over heb. Nou vermaak ik me wel in die tijd, maar ik vind mijn werk zo leuk om te doen! Dus ik heb het volgende besloten: ik bied van juni tot en met het einde van dit jaar aan mensen te coachen in mijn daluren voor €20 inclusief BTW per uur. Je rekent af met je pinpas aan het einde van een gesprek en ik stuur je het betalingsbewijs per mail of sms.

Hoe werkt het?

Je meldt je bij me aan door een e-mail te sturen aan info@invormptc.nl waarin je uiteen zet wat je coachvraag is (maximaal een A4-tje). Ik stuur je dan binnen een week antwoord. Ik heb maar beperkt plek, dus het kan voorkomen dat ik mensen teleur moet stellen. Belangrijk is dat je tijd hebt om gesprekken te voeren tussen 11.30 en 14.30 uur en dat je geen werkgever hebt die een coachtraject voor je kan bekostigen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kunt bij mij terecht met vragen over je loopbaan, met gedragsaspecten die je wilt veranderen, met een belangrijke keuze die je binnenkort moet maken, maar bijvoorbeeld ook met de vraag hoe je meer rust in je lijf en je leven kunt krijgen. Het kan zijn dat we meerdere gesprekken voeren, maar wie weet ben je ook al weer een eind op streek na één gesprek.

Kom je naar mij of gaan we Skypen?

Het kan natuurlijk zijn dat je niet in de omgeving van Den Haag/Voorburg woont. Geen probleem: we kunnen ook Skypen. In dat geval maak je voorafgaand aan het gesprek €20 over op de bankrekening van Invorm en stuur ik je het betalingsbewijs per mail.

Wees gul en deel mijn blog

Kan je zelf niets met mijn aanbod maar kan iemand in je netwerk er wat aan hebben? Wees gul, neem even de tijd en deel mijn blog!

Geschreven door

2 Comments