Ruimte voor rafels

We hebben een winnaar! De titel van mijn debuutroman is Ruimte voor rafels geworden.

Op mijn vraag om mee te denken over de titel in mijn vorige blog, werd enthousiast gereageerd. De meningen liepen uiteen van ‘…ik vind ze allemaal een beetje streekromannerig…’ tot ‘…we zitten hier op een terras in Griekenland en vinden ze allemaal zo saaaaaaai…’. Heel soms had iemand een duidelijke voorkeur voor één van de titels die ik had voorgesteld, maar het was mij wel duidelijk: de winnaar zat er niet bij.

Toen ik al app’end mijn frustratie hierover deelde met mijn (schrijf)vriendin Geertje Janssen en we wat brainstormden over iets nieuws, kwam zij op ‘Ruimte voor rafels’. Dat vond ik meteen een heel intrigerende titel: het geeft weer dat het de hoofdpersonen niet over rozen zal gaan, maar dat er binnen hun vriendschap ruimte is om de rafels van het leven te delen. Dankjewel, Geertje, voor deze ingeving!

Ik mag het boek op 23 november a.s. om 19:00 uur presenteren bij Paagman (op de Frederik Hendriklaan in Den Haag). Vind je het leuk om erbij te zijn? Meld je dan aan bij Paagman door hier te klikken.

Mocht het je niet lukken om te komen, maar zou je er wel graag eentje willen hebben (voor jezelf of om de komende feestdagen cadeau te doen), dan kan je het boek overal in Nederland bestellen. Maar het heeft natuurlijk mijn grote voorkeur als je je bestelling plaatst op mijn website of bij Paagman. Bij een bestelling op mijn website heb je bovendien de mogelijkheid om er door mij een opdracht in te laten zetten 😉 .

Geschreven door

4 Comments