Meer over Corine

Na een carrière waarin ik zowel ruime ervaring heb opgedaan bij de rijksoverheid als het bedrijfsleven, heb ik in 2004 besloten om me te vestigen als zelfstandig trainer, coach en adviseur. Na een post-academische leergang coaching, en diverse studies op HBO te hebben gedaan, volg ik nog regelmatig trainingen en workshops op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling om up-to-date te blijven binnen mijn vakgebied. Zo heb ik de NLP-Practitioners opleiding gevolgd bij het NTI NLP en heb ik in de zomer van 2010 The School for the Work bij Byron Katie gevolgd. Sinds 2011 verdiep ik me in Mindfulness. Ik heb hiervoor de basistraining gevolgd en heb bij Edel Maex in Antwerpen de training ‘Mindfulness voor professionals’ in de zorg gedaan. Bij See True heb ik de basisopleiding tot Mindfulness-trainer en de opleiding tot ACT (Acceptance and Commitment Therapy)-trainer/therapeut  gevolgd.

Ik kan in korte tijd intensief contact maken met mensen en mogelijkheden  creëren om concrete resultaten te bereiken op een manier die passend is bij en uitdagend voor de betreffende opdracht(gever). Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het coachen en trainen van Young Professionals. Ik gebruik ‘de stem’ ook met regelmaat als coach-instrument sinds ik bij Bureau Hoogendijk een jaar de opleiding tot stemcoach heb gevolgd. Mijn interesse voor stem en klank komt o.a. voort uit mijn hobby: ik heb jarenlang klassiek gezongen en ben sinds kort op verkenning in de Jazzwereld.

Wie zijn mijn klanten?

Ik heb opdrachten uitgevoerd bij o.a. de volgende organisaties: NCOI, TNO, Esa Estec, UWV, Randstad, St. Intermin, EP-Nuffic, Ministerie SZW, Inspectie Werk & Inkomen (IWI), Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ondernemingsraad IVW (onderdeel ministerie IenM),  ING, Allseas en Shell. Daarnaast ben ik verbonden aan het DES-centrum, de belangenvereninging voor DES-moeders en -dochters.

Training en coaching kan ook in het Engels worden verzorgd.