Dalurencoaching voor als je weinig te besteden hebt

Ik heb weer plekken beschikbaar voor mensen die een coach zoeken maar niet het standaard tarief kunnen betalen. Bijvoorbeeld omdat je momenteel zonder baan bent, een werkgever hebt die het niet voor je kan of wil betalen of omdat je zzp’er bent en de nieuwe opdrachten niet voor het oprapen liggen. Voor mensen in zo’n situatie heb ik een aantal plekken vrij op werkdagen tussen 11.30 – 14.30 uur. Je betaalt €45 per gesprek (in plaats van €125). Is dat in jouw situatie nog te veel? Schroom dan niet om toch contact met me op te nemen. Ik ben ook wel eens betaald in de vorm van een prachtige eigen gemaakte taart.

Vorig jaar heb ik ook een aantal trajecten op deze manier gedaan. Hieronder kan je wat ervaringen lezen van mensen toen een plek hadden bemachtigd:

Anna:

Het belangrijkste is dat ik door het coachingstraject met jou de overtuiging heb gekregen dat een andere baan binnen bereik is. Als je langere tijd werk doet waar je hart niet ligt, dan is het lastig je levendig en realistisch voor te stellen dat het ook anders kan zijn. En niet alleen anders in theorie, maar ook daadwerkelijk in je eigen leven. Door met jou terug te gaan naar mijn interesses en kwaliteiten en vandaar verder te redeneren naar geschikte banen en organisaties heb ik meer houvast en leidraad gekregen om op zoek te gaan naar een beter passende baan.

Esther:

Corine heeft geholpen om te omschrijven wat ik belangrijk vind en me gemotiveerd om (af en toe) in het diepe te springen, zonder daarbij los te laten wat ik koester. Gesprekken met Corine heb ik ervaren als warm.

Pieter:

Ik heb van het aanbod van Corine gebruik gemaakt omdat ik met een coach wilde overleggen over een situatie waarin ik me onzeker voelde over hoe ik op een realistische manier mijn ambities kon waarmaken. Ik gebruikte de gesprekken met haar ook om situaties te oefenen en mijn kracht te zoeken. Het was heel effectief, ook omdat ik in (slechts) drie gesprekken met enkele weken ertussenin flexibel kon inspelen op wat er gebeurde. Als ik weer in een dergelijke situatie kom, zal ik Corine beslist weer opzoeken.

Als je interesse hebt, mail me dan op info@invormptc.nl en leg uit waarom jij graag voor een plek in aanmerking komt. Ken je iemand voor wie dit een interessant aanbod is? Laat het hen dan weten en stuur deze blog gerust door!

P.s. Anna, Esther en Pieter vonden het goed om met hun voornaam geciteerd te worden.

 

Geschreven door