Coaching

Wat?

Coaching is een goed instrument om nieuwe vaardigheden en gedrag in een veilige 1:1 situatie te ontwikkelen.

Je kunt hierbij denken aan loopbaancoaching, waarbij je in 4-6 gesprekken op zoek gaat naar antwoorden op de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en een c.v. maakt waarin dit goed tot uitdrukking komt. Je oefent in het voeren van netwerk- of sollicitatiegesprekken en andere zaken waar je tegenop ziet.

Maar ook issues waar je als persoon in je dagelijks leven tegen aanloopt, kun je in een coachtraject inbrengen. In personal coaching kunnen we bijvoorbeeld onderzoeken hoe je wat assertiever kunt worden, hoe je beter kunt omgaan met jouw perfectionisme of wat meer gevoel kunt ontwikkelen voor de manier waarop je dingen bespreekt met je baas of collega’s. Afhankelijk van je coachvraag beslaat een traject 4-8 gesprekken.

Verder ben ik gespecialiseerd in de coaching van Young Professionals.  In de leeftijdsfase tussen 25-35 jaar zien mensen zich geplaatst voor een veelheid van keuzes en levensvragen. Doe ik wel het werk dat ik écht wil doen? Ga ik voor geld of voor geluk? Wil ik een gezin of niet? In 4-6 gesprekken verkennen we wat jouw drijfveren zijn en welke waarden centraal staan in je leven.

Waar?

Ik voer mijn gesprekken over het algemeen in mijn praktijkruimte aan het Oosteinde 176 in Voorburg. Dit ligt op 2 minuten lopen van de halte Leidschendam-Voorburg, waar zowel RandstadRail 3 en 4 als de E-lijn (tussen Rotterdam en Den Haag c.s.) stoppen. Maar er zijn ook klanten die het fijner vinden om wandelend gecoacht te worden. Dan wandelen we vanuit mijn praktijkruimte of bijvoorbeeld door het Haagse Bos.