Reviews

Op deze pagina vind je een aantal ervaringen van mensen die bij mij een coachtraject of training hebben doorlopen in de vorm van reviews.

 

Olga:

When Corine told me that 4-6 coaching sessions is usually enough, I felt I have found the right coach to work with.
I want results, and ready to work hard to achieve them fast. The best result to me was feeling ready to go on my own after several coaching sessions.
To me it means the coach does his/her job well. Thank you Corine! I learnt from Corine to challenge myself, to be bold and honest. Writing summary by email ater each session was also extremely useful. It helped to stay on the same page and get more challending ideas and questions from Corine! Loved that.

Robin:

Ik heb bij Corine geleerd om mezelf te durven verkopen. Door mijn afspraken met haar wist ik helderder te benoemen wat ik zocht in een baan en wat mijn randvoorwaarden zijn. Dit gaf mij richting en daardoor kon ik anderen met enthousiasme vertellen wat ik zocht. Die energie pikken mensen op. Mensen zien je passie en denken dan graag met je mee. Wanneer je jezelf iets durft te gunnen, geef je de ander een kans jou iets te gunnen.

Sofia:

The coaching sessions I have had with Corine have been very helpful in identifying and addressing blocks to my personal development. Corine’s approach is not only direct, challenging and professional, but also sensible and compassionate: these I find of utmost importance to encourage positive behavior! During our sessions, she taught me how to get to know myself better and how to see myself through the eyes of others. She listened carefully and emphatically, addressed me to the most important issues and probed me further on them so that I could assess wether or not opportunities, people fit with my personal profile of values, interests and strengths. I really valued her attentive manner and way in which she was able to help me be accountable to my own objectives, and deal more effectively with work and life problems.

I also want to express my gratitude to Corine for teaching me how to be more mindful, how to embrace myself, and for her assistance in getting me a few steps closer to my fullest potential in all areas of my life. Whether you are seeking for self-awareness or wanting an (even) better life, she is the coach to see! Thank you Corine!

Melanie:

Nadat ik de afgelopen twaalf jaar voornamelijk voor de kinderen heb gezorgd waarvan 6 jaar in het buitenland, was het heel lastig om een plek in de Nederlands maatschappij te vinden. Wat wil ik? Wat kan ik? Wat past bij mij? Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Corine terecht. Corine bood gratis haar dienst aan om samen antwoorden te krijgen op deze vragen. En dat is gelukt! Ik heb het traject als heel leerzaam ervaren. Ik ben heel blij dat ik bij Corine terecht ben gekomen. Dankzij de prettige gesprekken en goede inzichten heb ik nu een leidraad gevonden voor een goede basis. Met de opgedane kennis ben ik klaar om met vertrouwen mijn plek te vinden in de maatschappij.

Jeroen:

‘Gecoached worden’ was niet iets wat mij aansprak. Sterker nog, ik ben zelf altijd degene die anderen coacht. Nooit kwam het dus in mij op om naar een coach te gaan, de werkcoach bij het UWV daargelaten. Toen ik echter de werkloosheidsfase was ontstegen en voor mezelf was begonnen met de start van een transportbedrijfje, kwam Corine Wielenga op mijn pad door mij een korte serie gratis coachgesprekken aan te bieden. Het feit dat deze gratis waren en het aantal bijeenkomsten bij voorbaat was te overzien, bracht mij in beweging.

Juliëtte:

Ik ben gisteren in een nieuwe baan begonnen en het is precies wat ik zocht. Ik wil je ontzettend bedanken voor al je hulp en je luisterend oor. Dankzij onze gesprekken, heb ik voor deze functie ook heel goed gekeken naar wat ik zelf zoek in een bedrijf. En dat is gelukt. De normen en waarden die ik met jou heb besproken, heb ik in dit bedrijf gevonden!

Remon:

Corine bedankt voor je doortastende begeleiding en spiegeling begin dit jaar tijdens mijn loopbaanverandering!

Sanne:

De coachingsgesprekken heb ik ervaren als een stukje investeren in mezelf. Het gaf mij een enorme boost dat er serieus naar me geluisterd werd en ik op een mindfullachtige manier met mijn werksituatie/crisis leerde omgaan. Een stukje bewustwording dus! Het lijkt mij voor een ieder die werkzaam is (op welk niveau ook) goed om zo nu en dan met een objectief persoon te reflecteren op het eigen handelen, de dynamiek binnen een bedrijf e.d. Op de werkvloer ontstaan vaak systemen, organisch of opgelegd, waar men in vastgeroest raakt. Het is dan goed om iemand met een frisse blik over de schouder mee te laten kijken.
Ik ga steeds meer voelen wat het juiste pad voor mij is, gelukkig!

Odette Broens (zelfstandig communicatieadviseur):

Dat stem een belangrijk element van presentatie is, wist ik. Maar dat er nog zoveel meer mogelijk is met mijn stem, had ik niet durven dromen. Corine heeft mij de (on)mogelijkheden van mijn stem leren kennen door haar inlevende en persoonlijke manier van werken.

Daniëlle Kortleve:

Toen ik bij Corine startte, wist ik heel goed mijn verbeterpunten te benoemen. Ik kon vooral goed aangeven wat ik niet kan of waar ik niet goed in ben. Ik heb door Corine geleerd te durven benoemen waar ik goed in ben en wat ik kan. Maar vooral heeft Corine me geleerd dat ik niet de beste hoef te zijn om mijn kunnen als mijn talent te beschouwen. Ik mag gewoon vertrouwen op mijn talenten en mijn keuzes op mijn talenten baseren, ik hoef niet te blijven strijden om mijn verbeterpunten te verbeteren.