Wil jij mijn stok achter de deur zijn? Dan ben ik die van jou.

Wil jij mijn stok achter de deur zijn? Dan ben ik die van jou.

Mijn laatste nieuwsbrief ging over de barrière die gevoeld wordt bij het vragen om hulp. Gelukkig hebben heel wat mensen het toch aangedurfd: ik kreeg zo’n 20 verzoeken voor de 5 gratis coachtrajecten. Ik heb een selectie gemaakt en ben ondertussen al goed op weg met mijn nieuwe klanten. Maar dit keer heb ik hulp nodig, en wel die van jou. Want het gaat er over hoe ik mijn goede voornemen voor 2015 in praktijk kan brengen.

Terugkijken en vooruitblikken

De decembermaand verleidt mij als coach  regelmatig om in gesprekken met mijn klanten terug te kijken en vooruit te blikken. Waar zijn ze trots op? Wat is goed gelukt? Wat is nog blijven liggen en welk voornemen ligt er dus voor het nieuwe jaar? Ik vraag hen ook wel eens wat er nou allemaal aan heeft bijgedragen dat ze hun doelen of voornemens hebben behaald. Vaak hoor ik dan dat alleen al het feit dat ze het aan mij als coach hadden verteld en wisten dat ik er zeker op terug zou komen heel erg had geholpen.

Ik wil in 2015 gaan bloggen. En wat is jouw voornemen?

Vandaar dat ik mijn goede voornemen dit jaar wil delen met mijn lezers. Tot nog toe schreef ik ongeveer drie keer per jaar een nieuwsbrief. In 2015 wil ik een jaar lang gaan bloggen. Mijn voornemen is om eens in de drie weken een nieuw blog over mijn coachpraktijk te plaatsen op mijn website.  Een van de leuke voordelen van een blog is dat mensen er op kunnen reageren. En dat is nu ook de oproep die ik bij deze aan jullie wil doen: heb jij ook goede voornemens? Deel ze met mij en anderen op mijn blog. Ik zal je rond de zomer en aan het einde van 2015 vragen naar de voortgang. Zo ben ik jouw stok achter de deur. En met het lezen van dit eerste blog ben je nu al die  van mij. Aankomend jaar dus geen nieuwsbrieven in de vorm zoals je die gewend was, maar een korte melding per mail dat er een nieuw blog klaarstaat.

Ik wens je een mooi 2015 toe en hoop dat we elkaar kunnen helpen met het waarmaken van onze voornemens!

Corine

 

 

Wil jij mijn stok achter de deur zijn? Dan ben ik die van jou.
Geschreven door

11 Comments