Wil jij mijn stok achter de deur zijn? Dan ben ik die van jou.

Wil jij mijn stok achter de deur zijn? Dan ben ik die van jou.

Mijn laatste nieuwsbrief ging over de barrière die gevoeld wordt bij het vragen om hulp. Gelukkig hebben heel wat mensen het toch aangedurfd: ik kreeg zo’n 20 verzoeken voor de 5 gratis coachtrajecten. Ik heb een selectie gemaakt en ben ondertussen al goed op weg met mijn nieuwe klanten. Maar dit keer heb ik hulp nodig, en wel die van jou. Want het gaat er over hoe ik mijn goede voornemen voor 2015 in praktijk kan brengen.

Terugkijken en vooruitblikken

De decembermaand verleidt mij als coach  regelmatig om in gesprekken met mijn klanten terug te kijken en vooruit te blikken. Waar zijn ze trots op? Wat is goed gelukt? Wat is nog blijven liggen en welk voornemen ligt er dus voor het nieuwe jaar? Ik vraag hen ook wel eens wat er nou allemaal aan heeft bijgedragen dat ze hun doelen of voornemens hebben behaald. Vaak hoor ik dan dat alleen al het feit dat ze het aan mij als coach hadden verteld en wisten dat ik er zeker op terug zou komen heel erg had geholpen.

Ik wil in 2015 gaan bloggen. En wat is jouw voornemen?

Vandaar dat ik mijn goede voornemen dit jaar wil delen met mijn lezers. Tot nog toe schreef ik ongeveer drie keer per jaar een nieuwsbrief. In 2015 wil ik een jaar lang gaan bloggen. Mijn voornemen is om eens in de drie weken een nieuw blog over mijn coachpraktijk te plaatsen op mijn website.  Een van de leuke voordelen van een blog is dat mensen er op kunnen reageren. En dat is nu ook de oproep die ik bij deze aan jullie wil doen: heb jij ook goede voornemens? Deel ze met mij en anderen op mijn blog. Ik zal je rond de zomer en aan het einde van 2015 vragen naar de voortgang. Zo ben ik jouw stok achter de deur. En met het lezen van dit eerste blog ben je nu al die  van mij. Aankomend jaar dus geen nieuwsbrieven in de vorm zoals je die gewend was, maar een korte melding per mail dat er een nieuw blog klaarstaat.

Ik wens je een mooi 2015 toe en hoop dat we elkaar kunnen helpen met het waarmaken van onze voornemens!

Corine

 

 

Wil jij mijn stok achter de deur zijn? Dan ben ik die van jou.
Geschreven door

11 Comments

 • Harry Rensen

  Hi Corine,
  Wat een leuk voornemen. Ik ben inmiddels van baan gewisseld. Bijgaand m’n nieuwe mailadres. Dan kunnen we in contact blijven. Harry

   
 • Bianca van der Mik

  Leuk idee! Mijn goede voornemen. Balans behouden in de vele activiteiten in het leven. Concreet betekent dat blokken maken van activiteiten en mijzelf daaraan houden.
  Ik kijk uit naar je volgende blog, wanneer verschijnt deze?

   
  • corine

   Het volgende blog komt 27 januari. Je krijgt er een melding van!
   Groet, Corine

    
 • Ellen van der Ham

  Hoi Corine!! Wat een leuk idee… Ik heb er nogal over moeten denken maar ik kom telkens weer terug bij mijn eerste gedachte die ik had toen ik afgelopen weken weer iedereen over goede voornemens hoorde praten… Die gedachte was (en is nog steeds): “mijn goede voornemen is om geen goede voornemens te hebben. Ik loop mijn pad en kom via dat pad vanzelf dáár waar ik goed thuisben.” Jij bent onderdeel van mijn pad Corine, hier ben ik, lopen we gezellig samen op… 🙂 Wel mooie momenten al in mijn agenda dit jaar: Mattheus, opleiding in Duitsland, een groeiend aantal leerlingen. En jij Corine…je blijft toch wel zingen he…?!! Een warme groet!!

   
 • Maria

  Ik merk dat ik dat best spannend vind, wat je vraagt. Goede voornemens uit spreken. Zijn goede voornemens dan vooral prettig omdat je alleen van het voornemen al een goed gevoel krijgt?
  Vooruit: mijn voornemen is om meer te delen en mezelf daarbij minder belangrijk te maken.
  Succes met jouw voornemen, Corine!

   
 • Wim Antonissen

  Leuk idee. Mijn goede voornemen is om met veel minder nog veel meer te doen zowel in financiële zin als in het ervaren en beleven.

   
 • Liza

  Goed zo! Ik ga me bezig houden met focussen, spiritualiteit en mijn emotionele ontwikkeling. Succes! En een inspirerend 2015 gewenst!

   
 • jeroen

  Leuk. Elke 3 weken een blog over je praktijk (ervaringen?).
  Ik wil dit jaar mijn conditie weer op peil brengen, maart de 10 km van de cpc lopen, en als het meezit eind dit jaar misschien wel een halve marathon. Corine, ook jij succes!

  @corine, vorige bericht van 19:27 heeft onjuist emailadres.

   
 • frits de wolff

  Tja wat zal ik over deze aardige foto verder zeggen?

  Wat je wilt toevoegen is me niet duidelijk.

  In ieder geval een gelukkig nieuw jaar.

  groet,
  Frits

   
 • Ria

  Ha, zo’n stok achter de deur heb ik nou net nodig!
  Ook ik wil gaan bloggen, maar ben de vele ideeën die ik daarvoor heb nog aan het ordenen. En daardoor blijft dat goede voornemen maar op de plank liggen. Oei, alle begin is moeilijk!

   
 • Margreet

  Met belangstelling blijf ik je volgen.